Youtube İzlenme Sayısını Arttırma Nasıl Yapılır?

Youtube İzlenme Sayısını Arttırma Nasıl Yapılır?

Youtube son zamanların en çok kullanılan dijital platformlarından bir tanesi. Bir çok insan için ciddi bir kazanç kapısı haline de gelen youtube artarak ilgi görmeye de devam ediyor. Biz de bugün sizler için son zamanların en ilgi çekici konusu olan youtube izlenme sayısı arttırma, youtube izlenme sayısı arttırma yolları var mıdır gibi konularda geniş bir yazı hazırladık. Hem youtube kanalı olanlar hem de youtube takipçisi olanlar için çok faydalı olabilecek bir yazı.

Youtube izlenme sayısı arttırma hilesi var mıdır?

Youtube 2017 rakamlarına göre, aktif kullanıcı sayısı 1,5 milyardan fazla olan bir platform. Bu rakam sadece youtube a giriş yaparak video izleyen kullanıcı sayısı. Bir bu kadar da, belki daha fazla youtube’a giriş yapmadan video izleyen kullanıcı vardır. Yani sonuç olarak, tüm dünya nüfusunun üçte birinin düzenli olarak youtube’a girerek video izlediğini söyleyebiliriz. Bu kadar fazla izleyici sayısı ve bu kadar fazla izlenme sayısı olan bir platformda doğal olarak izlenme sayılarını arttırmak için çeşitli hileler deneyenler olur. Youtube video seyretme sayısı arttırma hilesi bir çok şekilde yapılabilir. Ancak google gibi youtube gibi büyük kanalların artık çok zeki yapay zeka ve algoritmalar ile çalıştığını unutmamak lazım. Herhangi bir youtube izlenme hilesi yaptığınız durumda çok kısa bir süre içerisinde bu anlaşılacaktır. Youtube, önce izlenme sayılarınızı düşürecek sonrasında da kanalınızı engelleyecektir. Elinizde var olanı da daha fazlası için harcamamak için dürüst olmanız gerekir.

Youtube izlenme sayısı arttırma yolları

Youtube videoları izlenme sayısını arttırmak için fikirlerden önce mekanizmanın nasıl çalıştığından bahsedelim. Youtube, bir video en az 30 saniye ve üzerinde izlendiği zaman bunu bir izleme olarak kabul eder. 30 saniye altındaki izlemeler bu mecra için izlenme sayısı olarak kabul edilmez.

Herhangi bir youtube videosu 300 kez görüntüleme aldıktan sonra youtube tarafından incelemeye alınır. Bu sadece sizin için değil herkes için geçerlidir. Yani bir video yüklediniz, 300 kez izlendikten sonra izleme sayısı durdu, merak etmeyin. Youtube incelemesini yaptıktan sonra izleme sayılarınızı ekleyecektir. Bunu tıpkı Adsense reklamlarına tıklama sayılarının gün sonunda kontrol edilmesi gibi düşünebilirsiniz.

Aynı IP üzerinden yapılan izlenme sadece bir izlenme olarak kabul edilir. Yani sizin aynı videoyu 50 kere izlemiş olmanız o videonun izlenme sayısını elli yapmaz. Bu bir youtube izlenme sayısı arttırma hilesi değildir, öyle olduğunu düşünüp gün boyu aynı videoyu izleyerek boşu boşuna zaman kaybetmeyin. Youtube izleme rakamları tekildir, her ipden tekil bir izleme sayısı alır.

Tüm bu incelemelerde hata olmaması için herhangi bir program ya da kod kullanmadan, dürüstçe Youtube videoları izlenme sayısını arttırma yollarına gitmek gerekir.

Adım Adım Youtube’da İzlenmelerinizi Arttırın!

Youtube izlenme arttırma taktikleri birinci sırada kaliteli içerik üretimi gelir. Youtube videolarınız kaliteli olsun, diğerlerinden farklı olsun. Samimi videolar diğer tüm videolardan daha fazla izlenme sayısı alır.

  • Youtube bize videoyu temsil eden bir kapak fotoğrafı koyma imkanı veriyor.
  • Öncelikle kapak fotoğrafını güzel, ilgi çekici bir şekilde hazırlayın. İsterseniz bu kapak fotoğrafına bir iki yazı yazarak videonuzun izlenmesini sağlayabilirsiniz.  
  • Youtube video arama sonuçlarında en ilgi çekici kapakları olanlar en çok izlenenler oluyor.

Youtube video izletme taktikleri iki, başlıklar. Kısa, öz, ilginç, dikkat çekici bir video başlığı sizin videonuzu diğerlerinden farklı gösterecektir. En çok izlenen videolar ilginç başlıkları ile videoyu izleme merakı uyandıran içeriklerdir. Başlık konusundan sonra da açıklama kısmına gelin. Videoda ne anlatıyorsunuz, video ne hakkında gibi yine aynı şekilde özet olacak şekilde içerikler yazın. Hiç bir açıklama yazısı olmayan videolar diğerlerine göre çok daha az izlenme sayısına sahiptir. Konu sadece youtube görüntülenme kasma değildir unutmayın, sizin videonuzun görüntülenme sayısının yüksek olması için videonuzun 30 saniyeden fazla izlenmesi gerekir.

Youtube video görüntüleme sayısı arttırma sırasında etkileşimlerin de çok önemli olduğunu unutmayın. Yani bir video ne kadar çok yorum alır, paylaşılır veya birilerine gönderilirse o kadar daha etkili ve önemli hale gelir. Bu yüzden youtube videolarınızı tüm sosyal medya kanallarınızda paylaşın, arkadaşlarınızdan tanıdıklarınızdan da paylaşmalarını isteyin.

Buna ek olarak, aşağıdaki link aracılığı ile Sosyalmagazaniz.com’dan ücret karşılığında tamamen gerçek ve organik youtube izlenmeler edinebilmeniz mümkün.

Umarız yazımız sizlere yardımcı olmuştur,